Een moment…

Nieuwe baanspeaker Kortebaan

Ook voor komend seizoen moeten we er rekening mee houden dat onze geliefde man in de hoogwerker, baanspeaker Martin de Waal, wegens gezondheidsredenen verminderd beschikbaar is voor de kortebaan. Vorig jaar is dat met verve opgevangen door Rogier den Dekker, die met behulp van camerabeelden verslag deed van het wedstrijdverloop over de volle lengte van het parcours. Toch is de zoektocht van versterking van het speakerteam doorgegaan en het bestuur van de Kortebaanbond heeft een geschikte kandidaat gevonden in de persoon van Rogier Borsjes, liefhebber van de sport én –zo is tijdens een proefsessie vastgesteld– gezegend met een goed en professioneel stemgeluid. Zolang we Martin moeten missen, hebben we dus twee Rogiers ‘op stal’.

Het betekent dat we komend jaar op banen die met twee speakers werken het illustere duo ‘Rogier & Rogier’ kunnen verwachten, waarbij de nieuwe Rogier de vertrouwde plek van Martin de Waal (bij diens afwezigheid) in de hoogwerker zal betrekken. Het betekent dat u op het uitschrijfformulier dus als vanouds twee speakers kunt aankruisen als u daaraan de voorkeur geeft.

Foto: Rogier Borsjes zal niet altijd het bord op zijn schouder meedragen, maar voor deze hoogwerker is beslist een liefhebber gevonden.