Een moment…

Huldiging kortebaankampioenen zondag 11 februari op Drafgala Wolvega

Het aftellen is al begonnen tot 10 mei a.s. Dan begint in Wognum het nieuwe kortebaanseizoen. Maar eerst huldigen wij zondag 11 februari de kortebaankampioenen van 2023 tijdens het geweldige Drafgala op Victoria Park Wolvega! De lunchmeeting op Wolvega die dag omvat 8 koersen, waaronder de Elite Challenge ‘Het Gouden Paard’ en het ‘Championnat d’Hiver’ (Finale TF Silver Challenge). Na deze prachtige koersdag wordt om 15:30 uur het Drafgala geopend in Victoria Plaza. Daar worden naar goede traditie de kampioenen van afgelopen jaar gehuldigd. Naast de Gouden Helmen, de leeftijdskampioenen en het Paard van het Jaar worden ook de kampioenen van de kortebaan in het zonnetje gezet: Caroline Aalbers (pikeur), Johnny Westenbrink (trainer), Stal De Groningers voor Kortebaner van het Jaar Candy Blue Chip, Mats Wester (leerling-pikeur) en Hans van der Horst (winnaar Fokkersklassement met Jet Bianco en Milo Bianco). Voor de liefhebbers is het na afloop feest in de Virgill Boko Lounge.