Een moment…

Medusa J en Caroline Aalbers winnen Hillegom 2023

Vrijdag 15 september is de jaarlijkse kortebaandraverij op de Meerlaan in Hillegom gewonnen door Medusa J, gereden door Caroline Aalbers. Het is de tweede zege voor de vierjarige vosruin, na de kortebaan van Schagen eerder deze maand. In de finale rekende Medusa J af met Hero Baldwin en Manon Pools. De troostfinale ging tussen Epoque, gereden door Mats Wester, en Levi Europoort die door Manon Pools bij de laatste vier was gereden. Omdat Hero Baldwin en Levi Europoort elkaar troffen in de vierde omloop, nam Ruud Pools bij laatstgenoemd paard plaats op de sulky. De uitslag en ritverlopen worden zo snel mogelijk geplaatst op de pagina van Hillegom, waar ook de statistieken zijn opgenomen. Verdere informatie over het evenement is te vinden op de website van Harddraverijvereniging Hillegom e.o.

Foto: Ruud de Groot.