Een moment…

Candy Blue Chip in Purmerend opnieuw Nederlands Kampioen

Een week na de klinkende overwinning in Heemskerk heeft Candy Blue Chip ook de kortebaandraverij op de Nieuwstraat in Purmerend overtuigend gewonnen, en daar de titel van Nederlands Kampioen Kortebaan geprolongeerd. Vorig jaar was de merrie van Stal De Groningers ook al de beste bij het NK in Lisse. Op weg naar de titel moesten o.a. Kesper, Cezar H, Hampshire F Boko, Goah d’Isere en uiteindelijk zelfs Southwind Raptor eraan geloven. Naast de startlijst worden zo spoedig mogelijk ook de officiële uitslag en het ritverloop gepubliceerd op deze pagina met tevens de statistieken van Purmerend sinds 2007. Actuele informatie over het evenement is te vinden op de website van de organisatie.

Foto: Instagram @harddraverij.purmerend