Een moment…

Petitie tegen stigmatiserend dierenactivisme

De Sectorraad Paarden is een petitie gestart in reactie op de aanhoudende activistische campagne door verschillende ideologische en politieke organisaties die de drafsport in een kwaad daglicht plaatst. De petitie is in korte tijd al ruim 16.000 keer ondertekend maar dat is nog niet genoeg. Constateert u ook dat dierenactivisten steeds vaker met verdraaide feiten de politiek en maatschappij proberen te overtuigen van hun eenzijdige en extremistische standpunten? Bent u van mening dat hierdoor een onjuist beeld ontstaat over de omgang met paarden? Vindt u ook dat dit een eerlijk en transparant debat en open dialoog in de weg staat? En stoort het u dat dierenactivisten op deze manier een polariserende en stigmatiserende invloed hebben? Teken dan vandaag nog de petitie!