Een moment…

Nieuwe locatie KB Middenbeemster

De locatie van de kortebaandraverij in Middenbeemster, woensdag 27 juli 2022, is gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. De baan bevindt zich buiten het dorp, aan de Rijperweg ter hoogte van huisnummer 37 (de groene markering op de foto, de oude locatie is rood aangeduid).

Routebeschrijving:

Vanaf de A7 afslag 6 naar N244 richting Purmerend-Noord/Middenbeemster. Neem op de N244 de afslag Middenbeemster. Sla rechtsaf naar de Middenweg. Volg de weg met de bocht mee naar links: Bamestraweg (richting Westbeemster). Blijf de Bamestraweg volgen tot die met de bocht mee naar links overgaat in de Rijperweg (zie lichtblauwe stippellijn op de foto). Hier is de kortebaan aangegeven. Verkeersregelaars verwijzen door naar het parkeerterrein en het stalterrein, beide aan de linkerkant van de weg. (Foto @Google)