Een moment…

ZEturf ook opnieuw 5 jaar op de baan

ZEbetting & Gaming Nederland heeft, na de recent toegekende online-vergunning, tevens voor een nieuwe termijn de totalisatorvergunning voor het offline wedden op paarden verworven. Gedurende de periode 2022-2027 blijven de vertrouwde ZEturf-kassa’s en medewerkers dus ook op de kortebanen aanwezig. Er voldeden naar verluidt twee aanvragers aan alle voorwaarden. Na loting kwam Zebetting & Gaming Nederland als winnaar uit de bus.

De offline weddenschappen op paardenraces zullen – net als de afgelopen 24 jaar – worden aangeboden via verkoop op de draf- en renbanen, kortebanen, verkooppunten en wedcafé’s. ZEbetting & Gaming Nederland zal dit doen onder de merknaam ZEturf. Paul Klomp, Directeur ZEbetting & Gaming Nederland: “Ik ben blij dat we de komende 5 jaar verder kunnen gaan met het aanbieden van offline weddenschappen op paardenraces. Nu we een vergunning hebben voor online sportweddenschappen en de totalisatorvergunning, kunnen we onze paardenwedder een totaalpakket blijven bieden. Ondanks het feit dat de nieuwe wet op de kansspelbelasting een uitdaging vormt, kijk ik na de pandemie vooral uit naar de mooie Nederlandse evenementen op de lange- en kortebaandraverijen met onbeperkt publiek.”