Een moment…

Online vergunning voor ZEbetting

ZEbetting & Gaming Nederland, partner van o.a. de Kortebaanbond, is het vijftiende bedrijf met een Nederlandse online kansspelvergunning. De Kansspelautoriteit heeft het kansspelbedrijf uit Rijswijk op dinsdag 15 februari 2022 een online kansspelvergunning voor online sportweddenschappen én paardenrennen verleend voor de duur van 5 jaar. De sportweddenschappen zullen worden aangeboden via de website ZEbet.nl en ZEbet App. De lancering van ZEbet.nl staat gepland voor dinsdag 1 maart 2022. De website ZEturf.nl voor het wedden op paarden blijft actief zoals deze nu is.

Op de ZEbet platformen kunnen spelers een attractief aanbod aan sportweddenschappen vinden. ZEbet richt zich voornamelijk op de recreatieve sportwedder. Verantwoord spelen en transparantie zijn daarbij de kernelementen. Het platform is ontwikkeld in eigen beheer. De quoteringen worden onder andere verzorgd door Betradar en Betgenius.

Paul Klomp, Directeur ZEbetting & Gaming Nederland: “Ik ben zeer content dat wij na 24 jaar als paardentotalisator ook het wedden op alle andere sporten aan de Nederlandse sportliefhebber kunnen aanbieden. We hebben nog twee weken nodig om alles in gereedheid te brengen. Vanaf 1 maart zwaaien onze digitale sportdeuren open. Ik ben zeer trots op wat door ons team hier in Nederland en onze collega’s in Frankrijk is gerealiseerd. We hebben erg veel zin om de Nederlandse sportwedder op onze platformen te verwelkomen.”

ZEbetting is onderdeel van de ZEturf Group, dat o.a. in Frankrijk, België en Spanje een online kansspelvergunning heeft. ZEbetting exploiteert sinds 1998 de totalisatorvergunning in Nederland en ondersteunt de draf- en rensport in Nederland.