Een moment…

Ook Sassenheim van de baan

Na de kortebaandraverijen van Assendelft (09-05) en Zwanenburg (13-06) is ook Sassenheim (19-06) van de baan als gevolg van de coronacrisis. Dat heeft het bestuur maandag 23 maart medegedeeld. Voorzitter Henri Stol geeft aan geen andere keus te hebben: “Om de kortebaan te kunnen organiseren zijn we heel sterk afhankelijk van onze sponsoren. Velen van hen hebben het op dit moment zeer moeilijk waaronder een van onze hoofdsponsors.” Het bestuur van Sassenheim realiseert zich dat ook andere kortebaanverenigingen en -stichtingen voor dezelfde moeilijke keuze staan en “wenst alle medebestuurders sterkte toe in deze moeilijke tijd voor de kortebaansport.”

Foto: De huldiging van Lindsey Pegram en Eliot Charisma, vorig jaar de winnaars in Sassenheim. (@Maartje Brakenhoff)