Een moment…

IM Ad van Zanten

Deze week bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Ad van Zanten (1939) is overleden. Ad was jarenlang voorzitter van het bestuur van de Stichting Hippodrome Zandvoort en als bestuurslid betrokken bij de Stichting Vrienden Harddraverij Noordwijk. Van 1994 tot 2007 was hij secretaris van de Kortebaanbond.

Naast bestuurslid was Ad vooral ook een groot liefhebber en ambassadeur van de sport en graag geziene gast bij verschillende kortebanen. Hij was steevast aanwezig bij de jaarvergaderingen. Wegens zijn gezondheid moest hij het de laatste jaren enige keren laten afweten, maar nooit zonder dit persoonlijk telefonisch aan de voorzitter te berichten. Tijdens deze telefoongesprekken gaf Ad er altijd blijk van de vergaderstukken grondig te hebben gelezen, om af te sluiten met de beste wensen voor een goede vergadering en een groet aan iedereen. Wij brengen hiermee op onze beurt een laatste groet aan een zeer betrokken en bijzonder gewaardeerd erelid.