Een moment…
Rob Slootbeek (1954-2018). Foto Maartje Brakenhoff.

In memoriam Rob Slootbeek

Op 24 juli 2018 bereikte ons het verdrietige bericht dat kortebaanbestuurder en -liefhebber Rob Slootbeek, na een ziekbed, op 64-jarige leeftijd is overleden. Rob was in alle opzichten zeer actief voor én op de kortebaan. Niet alleen als bestuurslid in Lisse, maar ook zelf op de sulky. Hij won menig gelegenheidskoers voor kortebaanbestuurders, en manifesteerde zich de laatste paar jaar zelfs als pikeur op de kortebaan. Jarenlang was hij ook een van de drijvende krachten achter de jaarlijkse Kortebaandag. Bovenal was Rob een zeer graag geziene gast bij collega-bestuurders in het kortebaancircuit. Wij hebben een hartelijke en warme collega verloren, die altijd belangstellend was naar anderen en altijd bereid een bijdrage te leveren vanuit zijn jarenlange ervaring in de sport. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Rob ging te vroeg, veel te vroeg. We zullen hem nooit vergeten.

foto @Maartje Brakenhoff