Een moment…

Na ’t Zand nóg een Grand Finale voor kortebaners (in Alkmaar)

Zondag 15 oktober 2023 staat op de Alkmaar ZEturf Arena het ‘Event of the Year’ geprogrammeerd, met naast de 4,5 km van Alkmaar o.a. het Nederlands Kampioenschap Monté, het TCT Stayerskampioenschap der vierjarigen, de Grote Prijs Amateurs én –voor de kortebaanliefhebbers– de Grand Finale KB-Kampioenen.

Een koers over 1700 meter, autostart, waarvoor op basis van het klassement 8 van de beste kortebaners van het seizoen 2023 zijn uitgenodigd. Donderdag 5 oktober heeft in Alkmaar de loting plaatsgevonden:

StartnummerPaardRijder
1Hampshire F BokoAad Pools
2EpoqueMats Wester
3Candy Blue ChipRick Wester
4Cassidy BydCaroline Aalbers
5Kelsa EuropoortMarco Spin
6Cotton Eye JoeFrans van der Blonk
7BankrobberLindsey Pegram
8Goah d’IsereJim Veldman

Het programma van zondag 15 oktober biedt het hele gezin een geweldige dag uit. Met entertainment voor de kinderen en live muziek na afloop. Voor iedere liefhebber van de drafsport dus een aanrader, maar zeker voor de kortebaanliefhebbers een uitgelezen gelegenheid om (weer) eens te gaan kijken wat een dikke upgrade de Alkmaar ZEturf Arena de afgelopen tijd heeft gekregen. Kaartjes zijn online te koop op drafbaanalkmaar.nl.