Een moment…

Aad Pools pakt in Lisse 145e KB-winst met Hampshire F Boko

Hampshire F Boko en Aad Pools hebben donderdag 28 september de kortebaandraverij op de Heereweg in Lisse gewonnen. De combinatie versloeg in de finale Medusa J en Caroline Aalbers na een adembenemende kamprit. In de troostfinale was Jet Bianco, eveneens met Caroline Aalbers, Candy Blue Chip en Mats Wester de baas. Caroline Aalbers deed goede zaken in het klassement: ze naam de leiding in het pikeursklassement over van Rick Wester. Een mooi uitgangspunt met nog één kortebaan, 9 oktober in ’t Zand, voor de boeg. Lisse 2023 was niet alleen voor Hampshire F Boko de 2e kortebaanwinst maar ook de 145e (!) ‘career win’ voor Aad Pools, een onvoorstelbaar en absoluut record voor de 75-jarige Mr Kortebaan. De uitslag en het ritverloop verschijnen zodra officieel op de eigen pagina van Lisse op deze site, met tevens de statistieken van de afgelopen jaren. Actuele informatie over het evenement vindt u op de website van de Harddraverijvereniging Lisse en omstreken.

Foto: Fotografie HDV Lisse, Rob van der Linden.