Een moment…

Hampshire F Boko en Aad Pools winnen Voorschoten 2023

Hampshire F Boko en Aad Pools hebben zaterdag 29 juli 2023 voor Stal Racing for Fun de kortebaandraverij op de Van Beethovenlaan in Voorschoten gewonnen. In de finale versloeg de combinatie de winnaar van vorig jaar, Epoque (Stal de Groningers) met Rick Wester. Aad Pools noteerde hiermee de 144e* kortebaanoverwinning in zijn indrukwekkende carrière op de sulky. Wester deed goede zaken in het pikeursklassement want hij werd ook derde met SJ’s Bajaro van trainer/eigenaar Rob Strik. Maria Hall met Lindsey Pegram legden voor Gerrits Recycling Groep BV beslag op de vierde plaats. De gedeelde vijfde/zesde plek waren voor Lois Lane met John Dekker en Kairouan met Thomas Bos. De startlijst, uitslagen en ritverlopen, alsmede de statistieken van Voorschoten sinds 2007 vindt u hier, zodra beschikbaar.

* Hier stond 145e, maar die moet Aad Pools nog behalen. Met dank aan oplettende lezer André Hilgersom.