Een moment…

KB Emmeloord 21 juli: 24 paarden aan de start

Op de gras-kortebaan van Emmeloord starten woensdag 21 juli om 16.00 uur 24 paarden. Het programma vindt u hier in een printbaar formaat (2 pagina’s A4 in PDF-formaat). Volg de voorbeschouwing en verslaglegging op kortebaandraverijen.nl.

Publiek is helaas niet toegestaan, maar de hele koers is te volgen via de livestream van BES Event Service (hier is tot die tijd nog de hele koers van Duindigt van donderdag 15-07 terug te kijken), die trouwens ook te vinden is op kortebaandraverijen.nl en zeturf.nl.

Weddenschappen kunnen worden gespeeld bij alle gebruikelijke ZEturf-verkooppunten, maar uiteraard niet op de baan zelf. Wie geen verkooppunt in de buurt heeft, kan eenvoudig meedoen via de website van ZEturf. Ga naar zeturf.nl en log in om te spelen. Wie zijn Runnerz-account nog niet heeft omgezet naar ZEturf, kan dat hier in een handomdraai regelen met de ‘wachtwoord-vergeten’-functie. Er staat ook een uitlegvideo op deze pagina. Wie er niet uitkomt, of zijn gebruikersnaam is vergeten, kan terecht bij de klantenservice van ZEturf op 070 33 80 365 of via social media.