Een moment…

Runnerz heet vanaf 4 november ZEturf

Onze totalisatorpartner Runnerz is al jaren een vertrouwde naam op onze kortebaandraverijen. Zoals bekend is Runnerz in 2018 overgenomen door het Franse ZEturf. Sindsdien is het Nederlandse team van Runnerz druk geweest met alle veranderingen die dat met zich heeft meegebracht. Inmiddels staat de grootste en voor ons en ons publiek meest zichtbare verandering: de naamsverandering. Met ingang van 4 november a.s. verdwijnt de merknaam Runnerz en doen we zaken met ZEturf.

Bij deze naamsverandering horen een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Het paars en oranje dat we van Runnerz gewend zijn, maakt plaats voor de nieuwe ZEturf-rode look. De oude uitingen (vlaggen, dranghekdoeken, website banners etc.) zullen dan ook niet meer gebruikt worden. ZEturf zorgt dat deze uitingen vervangen worden en dat nieuwe materialen bij alle kortebanen terechtkomen. De plaatsing ervan zal hetzelfde gaan als in voorgaande jaren. Uiteraard wordt ook de kassawagen in een nieuw jasje gestoken.

Op het gebied van organisatie verandert er niets. Op de kortebaan ontmoet u gewoon het vertrouwde team, want de verandering is vanuit organisatorisch oogpunt puur cosmetisch. Bert van Dooyeweerd is en blijft onze contactpersoon binnen ZEturf. U kunt zoals u gewend bent te allen tijde met hem contact opnemen met vragen of om de werkafspraken te finetunen.

Veranderingen voor het spelend publiek 
Voor de speler en het spel gaat er iets meer veranderen. Vanuit het hoofdkantoor doet het Nederlandse ZEturf-team zijn uiterste best om alle spelers te informeren over de voor- en nadelen van de transitie. Toch is het onvermijdelijk dat bij sommige spelers toch vragen zullen rijzen. Mocht uw organisatie met dergelijke vragen over ZEturf en de transitie worden geconfronteerd, verwijst u hen dan door naar een ZEturf-medewerker zodat hier adequaat op kan reageren.

Heeft u zelf nog vragen over de overgang van Runnerz naar ZEturf, dan kunt u ZEturf bereiken op 070- 338 0361 of via email: marketing@zeturf.nl. U kunt natuurlijk ook bij Bert van Dooyeweerd terecht. Namens bestuur en leden van de Kortebaanbond wensen wij alle medewerkers van ZEturf een probleemloze en vooral succesvolle overgang toe. Hopelijk kunnen de kassa’s op de kortebanen volgend seizoen weer open.