Een moment…
Co Swagerman Medemblik 2016, foto @ Maartje Brakenhoff

2e Paasdag Alkmaar: Jan de Leeuw Memorial Megasprint

Geen Kortebaandag op 2e Paasdag dit jaar, maar evengoed een goedgevuld programma op Drafbaan Alkmaar. De organisatie heeft ervoor gezorgd dat de Jan de Leeuw Memorial Megasprint net als vorig jaar gewoon wordt verreden, in vier series van vier over 700 meter.

Titelverdediger Co Swagerman (foto @ Maartje Brakenhoff) is er opnieuw bij. Maar naast gekende namen als Quiz de Ginai, Evison, Femke Schermer, Iper Flying, Donate Groenhof, Sammarco en Every’s Wish is dit voor de kortebaanliefhebber ook dé kans bij uitstek om nieuw kortebaantalent te spotten: Halisia Corleone (met Philippe Lambrecht), Contador (met Manon Pools), Columbine Lep (met Dennis Minnema), Player Simoni (met Danny den Dubbelden) en Urs de Fleurier (met John Dekker) zijn zo wat namen die mogelijk nieuw talent betekenen voor het kortebaanseizoen 2017.

Aan onze leden/kortebaanliefhebbers dan ook van harte de oproep om maandag 17 maart in groten getale naar Alkmaar te komen voor de generale repetitie van het kortebaanjaar. Bij voldoende belangstelling kunnen wij, in overleg met de organisatie in Alkmaar, beschikken over de VIP-ruimte* zodat er alle gelegenheid is om met elkaar vooruit te kijken naar de eerste kortebaan van het jaar op 6 mei in Assendelft. Bent u van plan op 2e Paasdag met een delegatie van uw bestuur/vrijwilligersteam naar Alkmaar te komen? Laat het ons omgaand weten op info@kortebaanbond.nl zodat wij de organisatie een indicatie van de opkomst kunnen geven. Bij voorbaat hartelijk dank.

* entree en consumpties zijn uiteraard voor eigen rekening, maar op deze manier dragen wij als ‘kortebaangemeenschap’ zo toch een steentje bij aan het welslagen van de Paaskoersen op Alkmaar.