Een moment…

Derde seizoensoverwinning voor Medusa J in Hillegom

Zelfs op de dag na het Nederlands Kampioenschap in Purmerend wist Hillegom vorig jaar nog een fantastische deelnemerslijst te presenteren. Er verschenen 20 paarden aan de start, waarvan Medusa J de beste bleek. Met een bomvol koersprogramma was het dit jaar een forse uitdaging en moest Hillegom het met 16 paarden doen. Daarvan startten er maar liefst 7 vanaf 295 meter zodat de favorieten Medusa J en Jori Boko veel tegenstand konden verwachten. Niettemin behaalden de twee conform de verwachtingen de finale. Die werd beslecht in het voordeel van Medusa J. Zijn derde overwinning dit seizoen, en voor rijder Caroline Aalbers de zesde.

Jori Boko en Rick Wester moeten genoegen nemen met de tweede plaats. Caroline Aalbers legde ook beslag op de derde plek met Nevio Boko (die vanaf de derde omloop werd gereden door Ruud Pools). De vierde plek was voor Thomas Bos en Hermes Planchette.

De uitslag vindt u op de pagina van Hillegom. De kortebaan is onderdeel van de Hillegomse Najaarsfeesten die naast de draverij ook een feestweek en een kermis omvatten..