Een moment…

Hill Torp en John Dekker winnen in Middenbeemster

Maar liefst 8 uitlotingen voor de kortebaan van Middenbeemster, toen deze zondag 9 juni terugkeerde op zijn oude plek in het centrum. De keuze van de Stichting Beemster Gemeenschap om de drukte in de koerskalender van juli te ontlopen betaalde zich zeker uit.

De 24 paarden die aan de start verschenen lieten prachtige ritten zien en zorgden zeker ook voor grote verrassingen. Achtereenvolgens hadden favorieten als Southwind Raptor, Epoque en The Natural het nakijken met verrassende tegenstanders. Hill Torp, een van de nieuwe aanwinsten van eigenaar Piet Siderius en trainer Appie Bosscha won met een zeer sterk optreden, in de vaardige handen van John Dekker, de finale van Enzo Viva en Mats Wester. In de troostfinale pakte Jaimy Fox de derde plaats voor Leo GS, beide paarden uit de stal van Caroline Aalbers.

De officiële uitslag en het rittenverloop verschijnen zo spoedig mogelijk op de pagina van Middenbeemster.

Foto: Hill Torp blijft in de kamprit van de finale Enzo Viva nipt voor.