Een moment…

Cassiopea Font en John Dekker zegevieren in Hoofddorp

De kortebaandraverij van Hoofddorp is zaterdag 1 juni een prooi geworden voor Cassiopea Font en John Dekker. Titelverdediger Cassidy Byd was met Caroline Aalbers al eerder uitgeschakeld, maar Stal Aalbers haalde hiermee dus toch de overwinning binnen. Op indrukwekkende wijze, want in de tweede finalerit werd Southwind Raptor met Lindsey Pegram lopende verslagen. De strijd om de 3e en 4e plaats werd gewonnen door Jori Boko (gereden door Mats Wester, omdat zijn broer Rick zichzelf trof in de ‘kleine’ finale), die net als in Wognum een sterke indruk maakte. SJ’s Bajaro, zeker ook een van de revelaties van de dag, eindigde als vierde.

De uitslag vindt u terug op de pagina van Hoofddorp, zodra deze door de wedstrijdsecretaris is gepubliceerd.

Foto: tijdelijke foto uit de livestream