Een moment…

Leo GS en Caroline Aalbers winnen ook in Middenbeemster

Woensdag 26 juli a.s. is de kortebaandraverij op de Rijperweg in Middenbeemster gewonnen door Leo GS en Caroline Aalbers. Won Leo GS pas nog verrassend in Stompwijk, vanaf 295 meter, nu bond hij ook vanaf de basisafstand alle tegenstanders aan zijn zegekar. Rick Wester werd met Cocktail Bar naar de tweede plaats verwezen. De derde plaats ging naar de sterke en de laatste tijd constant presterende Cotton Eye Joe met Frans van der Blonk, en Kas Trottatore en Krista Timmer legden beslag op de vierde plaats. Southwind Raptor, inmiddels weer met leerling-pikeur Marco Spin om een nog grotere starthandicap te vermijden, behaalde de 5e plaats. De startlijst, uitslag en het ritverloop, evenals de statistieken van Middenbeemster sinds 2012, vindt u hier (zodra beschikbaar). Actuele informatie over het evenement is te vinden op de website van de organisatie van de Kortebaandraverij Middenbeemster.

Foto: Maartje Brakenhoff.