Een moment…

Weer winst voor Caroline Aalbers, dit keer met Leo GS in Stompwijk

Caroline Aalbers heeft met Leo GS voor eigenares A. Gorter maandag 17 juli de kortebaandraverij van Stompwijk gewonnen, op de gekoesterde grasbaan achter de kerk aan de Dr. van Noortstraat. In de finale won Leo GS, voor de laatste keer in actie met 5 meter startontheffing, van de combinatie Hampshire F Boko en Aad Pools. Frans van der Blonk legde met Cotton Eye Joe beslag op de derde plaats. Met de vierjarige debutant Messi Starro pakte Aad Pools de vierde plaats. De 5e/6e plek werd gedeeld door Eliot Charisma, gereden door Lindsey Pegram, en Coktail Bar met Mats Wester op de sulky. Achter deze link de officiële uitslag en het ritverloop. Ook de overige statistieken van de KB Stompwijk zijn hier te vinden.

Foto: Maartje Brakenhoff.