Een moment…

Indus Dragon met Krista Timmer de sterkste in Egmond a/d Hoef

Dat Egmond aan den Hoef het dit jaar met 16 deelnemers moest doen, was voor de organisatie een begrijpelijke teleurstelling. Maar wat heeft men daar een spectaculaire draverij voor teruggekregen. De wedders zetten duidelijk hun geld op Dia A Baers en Nevio Boko, die allebei de laatste vier haalden maar niet wonnen. Het was de dag van Krista Timmer, de Heemskerkse trainer en pikeur die met Indus Dragon tegen de côtes van de totalisator in met drie strakke finale ritten Nevio Boko en Ruud Pools het nakijken gaf. Diezelfde Krista Timmer won met de bijgelote Happy Tolleville in de strijd om het brons van de andere favoriet, Dia A Baers en Rick Wester.

De overwinning met de belofte van eigenarengroep De Hippodromers moet voor Krista zoet gesmaakt hebben. Na een veelbelovende maar even aarzelende start wist ze Indus Dragon iedere keer een beetje te verbeteren. In Beverwijk was ze er al dichtbij, maar in Egmond wist ze haar volharding te bekronen met de eindoverwinning.

De uitslag en het ritverloop vindt u op de pagina van Egmond aan den Hoef.

Foto: Krista Timmer in de bloemen omringd door een vertegenwoordiging van eigenarengroep De Hippodromers.