Een moment…

Medusa J en Caroline Aalbers winnen Warmond

Torenhoge favoriet Dia A Baers werd geklopt in de eerste omloop, en van de grootverdieners Southwind Raptor, Archange de Jiel en Hampshire F Boko haalde alleen de eerstgenoemde de laatste vier. Volop verrassingen in Warmond, zaterdag 6 juli. Maar dat de overwinning naar Medusa J ging was niet eens zo’n grote verrassing. In Venhuizen was de vosruin er al dichtbij, maar dit keer maakte Caroline Aalbers het voor Stal Haras du Arctic koelbloedig af en versloeg in de finale Hockey Am, die de laatste twee ritten werd gestuurd door Ruud Pools (die Lindsey Pegram verving, omdat zij met Southwind Raptor in de vierde omloop zichzelf trof).

De strijd om de derde plaats werd beslecht in het voordeel van I Dream With You met Manon Pools, die net een iets langere adem had dan Southwind Raptor.

De uitslag volgt zo spoedig mogelijk op de pagina van Warmond.

Foto: Maartje Brakenhoff.