Een moment…

Cassiopea Font wint in Beverwijk haar tweede kortebaan

Cassiopea Font heeft haar tweede kortebaanwinst behaald. Bij de 100e editie van de kortebaandraverij op de Breestraat in Beverwijk gaf pikeur John Dekker in de finale Rick Wester en Jori Boko het nakijken. Ook de troostfinale viel uit in het voordeel van een paard uit de stal van Caroline Aalbers en moest Stal De Groningers genoegen nemen met de vierde plaats: Leo GS won de strijd om het brons van C Ransborg. ‘Local Hero’ Indus Dragon werd met Krista Timmer na een uitstekende koers ex aequo 5e met I Dream With You met Jim Veldman.

De belangstelling onder de deelnemers was groot: er werden 6 wildcards ingezet, 5 paarden uitgeloot en opnieuw een groot aantal nieuwkomers ingeschreven. Die wildcard was bij Cassiopea Font goed besteed.

De officiële uitslag vindt u op de pagina van Beverwijk, net als het ritverloop.

Foto: Cassiopea Font met trainer Caroline Aalbers, pikeur John Dekker, burgemeester en bestuursleden van Beverwijk en de eigenaren bij de huldiging op de Breestraat.